Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Modalitati de livrare

Asiguram LIVRAREA GRATUITA pentru comenzile mai mari de 110 RON, pe teritoriul Romaniei.

Tariful de livrare a produselor este de 17 RON oriunde in tara. Produsele sunt livrate prin firma Fan Courier in termen de 72 de ore de la data comenzii. Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent.

 

ATENTIE!!! In cazul comenzilor care se plaseaza la sfirsit de saptamana (vineri, sambata si duminica), din pacate nu va putem onora comanda in 72 de ore. Comanda dumneavoastra, in cazul in care este in stoc va fi pregatita si trimisa luni. Va multumim pentru intelegere. 

Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor dorite.

  

Confirmare adresa de livrare:

Confirmarea se va face in scris pe email sau la telefon.

In cazul in care Art&Craft nu si-a putut indeplini obligatia de livrare in termenul comunicat, Clientului ii va solicita livrarea intr-un termen suplimentar si in cazul in care livrarea nu se va face nici la aceasta data ulterioara, atunci Clientul va avea dreptul sa renunte la comanda.

In aceasta situatie, Art&Craft va rambursa Clientului sumele platite in temeiul contractului in termen de maximum 7 zile de la data la care Clientul a comunicat decizia de terminare a contractului.

Pentru mai multe detalii apelati: +40730 71 17 28 sau ne puteti scrie pe adresa: comenzi @ artandcraft . ro