Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Mai multe poze

Farfurie din ceramica de Corund - detalii albastre diametru 41 cm

Fii primul care evalueaza acest produs.

Descriere pe scurt


  • Realizata manual

  • Ceramica traditionala

  • Diametru 41 cm

Disponibilitate: Nu este in stoc

470,00 Lei

Descriere

Detalii

Majoritatea farfuriilor din ceramică de Corund sunt încărcate de detalii pictate și abordează o cromatică puternică, tocmai pentru a ieși în evidență. Nu este cazul și acestei farfurii din ceramică de Corund cu detalii albastre care uimește chiar prin simplitatea sa și prin atenția la detalii cu care a fost lucrată de meșterii populari.

Farfuria a fost imersată în caolină albă pentru a căpăta această culoare și a fost pictată cu multă migală cu o nuanță de albastru cobalt care scoate în evidență albul farfuriei. La o privire mai atentă, se observă că farfuria are un model atipic, pare că a fost spartă în mii de bucățele mici și apoi lipită la loc, rezultând acest obiect de artă populară unicat.

Farfuria este una diferită de restul farfuriilor din ceramică de Corund, ea avand un model atât de simplu, însă complex din punct de vedere al detaliilor pictate. În centrul farfuriei se poate observa o pasăre, simbol des întâlnit în cadrul obiectelor de ceramică de Corund, alături de câteva motive florale pe care le regăsim și pe marginea farfuriei. Câteva cercuri trasate cu un verde crud și farfuria se transformă dintr-un simplu obiect folosit zi de zi în bucătărie, într-o capodoperă ce merită să stea la loc de cinste, într-o vitrină.

Această farfurie din ceramică de Corund este una 100% autentică, unicată și inedită. 

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Farfurie din ceramica de Corund - detalii albastre diametru 41 cm

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.