Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Mai multe poze

Farfurie din ceramica de Corund - floare rosie diametru 20 cm

Fii primul care evalueaza acest produs.

Descriere pe scurt


  • Realizata manual

  • Ceramica traditionala

  • Diamentru 20 cm

Disponibilitate: In stoc

135,00 Lei

Descriere

Detalii

Orice farfurie din ceramică de Corund ascunde foarte multe zile de muncă. După ce argila este curățată foarte bine de impurități, ea este modelată cu foarte mare migală de meșterii populari pe roata de olărit. Se lasă apoi la uscat câteva zile, după care este pictata manual și pusa la ars in cuptor. Se spune că în familiile tradiționale, bărbații se ocupă de forma farfuriilor, în timp ce femeile se ocupă de pictarea lor cu foarte multă iscusință și atenție la detalii.

Farfuria din ceramică de Corund din imagine a fost scufundată în caolină albă și a fost scoasă din anonimat prin conturul subțire negru și prin detaliile florale pictate. În pictarea modelului floral al acestei farfurii din ceramică de Corund s-au folosit doar nuanțe naturale, precum verde sau portocaliu, care nu fac altceva decât să scoată în evidență faptul că aceste produse sunt autentice și tradiționale.

Un lucru interesant este faptul că fiecare model este pictat liber, fără să existe vreun șablon. Și tocmai acest lucru dă un plus de farmec și de frumusețe acestei farfurii de ceramică de corund. Farfuria din ceramică este una autentică 100%, unicată, lucrată manual de meșteri populari iscusiți care nu lasă ca tradițiile din Corund să se piardă odată cu trecerea timpului. 

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Farfurie din ceramica de Corund - floare rosie diametru 20 cm

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.