Cu totii ne amintim de prajiturile copilariei si ravnim la ele atunci cand avem pofta de ceva dulce. Prajiturile precum negresele, cornuletele umplute, Alba ca Zapada sau nucile umplute erau preferatele noastre si ne bucuram nespus de mult atunci cand mama avea timp si ne prepara aceste minunatii de prajituri.

 

 

     Am spus „atunci cand avea timp”, pentru ca timpul era unul dintre obstacolele in calea satisfacerii poftei noastre de ceva dulce, atunci cand eram mici. Si acum poate mai mult ca niciodata, timpul ne lipseste cel mai mult si ne face sa ne lipsim de aceste placeri ale vietii. Acum cand joburile noastre ne ofera din ce in ce mai putin timp liber, plus traficul din oras ne face sa ajungem acasa obositi si fara energie de a mai gati ceva celor dragi. Chiar daca ne dorim acest lucru, preferam sa ne petrecem timpul alaturi de familia noastra sau de prietenii nostri. „Pofta de ceva dulce” o satisfacem cu dulciuri banale, care nu au nimic in comun cu cele din copilaria noastra. Prajiturile mentionate mai sus raman doar o amintire si retete scrise pe caietele ingalbenite ale mamelor sau bunicilor noastre.

 

 

     De aceea noi, de la Art&Craft Design ne-am gandit sa preluam aceste retete de prajituri si sa venim in sprijinul vostru cu o multime de dulciuri preparate dupa retete traditionale si cu ingrediente 100% naturale. Fie ca va este pofta de nuci umplute, cornulete umplute, prajitura cu nuca sau ciocolata de casa, pe toate le gasiti pe site-ul nostru, proaspete si gata de comandat. Ambalate frumos si elegant, ele pot fi oferite cadou persoanelor dragi pentru a impartasi cu ele gustul copilariei. Cu siguranta va veti aminti de clipele fericite ale copilariei, atunci cand va indulceati cu prajiturile din bucataria mamei.

 

 

     Daca v-am starnit curiozitatea si pofta, va invit sa incercati bunatatile de la Via Delice si Vladut’s Story, pe care le gasiti exclusiv aici si in magazinele noastre de pe aeroporturile din Otopeni, Sibiu si Targu Mures. Acestea le gasiti exclusiv la noi, fiind marca inregistrata Art&Craft Design.