Vladut este micul conte, urmas al temutului  si legendarului Conte Dracula. Desi urmas al unor vampiri recunoscuti, el nu se aseamana cu nimic din ce ati cunoscut pana acum. Vladut este un vampiras cu totul si cu totul deosebit. Vladut nu isi neaga trecutul, el este mandru de originea sa nobila si celebra. Pastreaza caracteristicile familiei si resursele financiare, insa traieste in zilele noastre. Iata, in cele ce urmeaza, povestea lui.

 

     Vladut este un vampiras educat la scolile cele mai inalte, lucru care nu a trecut pe langa el fara sa isi lase adanc amprenta. Descoperind gustul dulciurilor, el si-a pierdut complet apetitul pentru sange. In plus, fiiind un vampiras modern si adaptat zilelor noastre, Vladut nu mai aproba practicile violente ale stramosilor sai, dulcele ajutandu-l sa isi stapaneasca vechile porniri primitive. Si, avand in vedere ca dintii si coltisorii lui care sunt la fel ca ai unui vampir autentic nu se strica din cauza dulciurilor, Vladut gaseste numai avantaje in consumarea acestora. Drept urmare, isi dedica tot timpul cautarii unor lucruri senzationale si a celor mai deosebite dulciuri, pentru a le recomanda tuturor prietenilor.

 

     Nu cunoastem cu exactitate varsta vampirasului nostru. Se presupune ca ar avea 10 – 12 ani si se stie, cu siguranta, ca nu creste niciodata, insa nu avem informatii despre evenimentul care l-a facut sa ramana la aceasta varsta. Sa fie oare vreo magie facuta de Contele Dracula sau doar una dintre puterile lui speciale? Cert este ca Vladut a cunoascut traiul bun si confortabil al lumii moderne, inclusiv mijloacele de comunicare si socializare. Nu traieste intr-un castel daramat si neprimitor. Dimpotriva: poseda un castel renovat la ultimile standarde si cu ultimile dotari.

 

     Ce-i drept, are unele elemente diferite de ceea ce ne-am astepta (este logic sa fie asa cu un personaj special !). De exemplu, nu are geamuri, dar foloseste o lumina artificiala care il ajuta sa duca o viata absolut normala (se pare ca lumina soarelui nu ii face prea bine). Si printre lucrurile senzatioanale si inedite pe care mai stie sa le faca, Vladut stie sa se transforme in liliac…dar unul simpatic!

 

     Poti gasi dulciurile preferate ale lui Vladut, precum si alte obiecte cu numele lui aici