Pentru momentele in care esti numai tu cu tine, poti opta si pentru jocul IQ test - Snur cu 3 placute. Acesta nu doar iti antreneaza memoria, ci iti testeaza si rabdarea. Testul este compus dintr-un snur legat la capete cu doua bile din lemn, ce trece prin trei placute de lemn. Obiectivul testului este acela de a elibera snurul de cele trei placute de lemn. Jocul are un grad de dificultate mediu, insa poate parea mult mai greu daca nu i se acorda o atentie totala.

Puzze din lemn  cu bileUn joc ce o sa-ti puna mintea la grea incercare si care o sa te faca sa nu il abandonezi prea usor este IQ test - Constructie. Gradul de dificultate al acestui joc este unul ridicat, iar pentru rezolvarea acestuia este nevoie de multa concentrare. IQ test - Constructie se poate juca doar de o singura persoana. Il poti rezolva pe plaja in timp ce stai la soare, pe o pajiste inverzita, pe terasa pensiunii sau chiar in drum spre destinatia mult visata. Puzzle din lemn de construit

Si cum in vacante, de cele mai multe ori, prietenii te insotesc, nu strica sa ai cu tine si un joc la care sa poata participa mai multe persoane. Poti alege pentru tine si amicii tai jocul Inchide cutia. Acesta se poate juca de o singura persoana, cat si de doua sau mai multe. Iar, pentru a deveni mult mai distractiv, ii puteti adauga cateva operatiuni de calcul. 

Joc distractiv de patru jucatori

Chiar daca este timpul tau liber, plictiseala poate sa-si faca simtita prezenta uneori. Dar pentru ca acest lucru sa nu se intample, este bine sa ai in bagaj jocul Moara, tocmai pentru ca momentele petrecute impreuna cu prietenii sa fie pline de veselie. Acest joc implica multa concentrare si dezvolta abilitatea de anticipare a mutarilor jucatorului. Este o modalitate perfecta de a-ti testa memoria!

Joc moara de 2 jucatori