Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Primavara este anotimpul care revitalizeaza atat natura, cat si starea de spirit a oamenilor. Inflorirea copacilor, verdele care imbraca toate locurile, chiar si orasele, si prospetimea aerului invaluit de mireasma florilor, acestea sunt senzatiile care aduc un plus de energie oricui.  Si pentru a te bucura cum se cuvine de frumusetile naturii, in prag de primavara, noi, la Art & Craft, va recomandam cateva locuri din Romania, numai bune de vizitat in anotimpul infloritor.

Read More

Intotdeauna timpul a dictat viata satului, fiind un factor  decisiv in organizarea treburilor din jurul casei si a lucrarii pamantului, dar si a formarii obiceiurilor si traditiilor din cultura populara. Astfel, cronosul capata caracteristici fantastice si creeaza, in spatiul satului romanesc, o serie de practici, de credinte si superstitii pentru fiecare unitate de masura a sa.

Read More

Primavara este al doilea anotimp din calendar si, poate, cel mai asteptat fiind cel care marcheaza momentul in care caldura revine, iar natura trece printr-o explozie de culori si miresme.

Read More

Dragostea – una dintre cele mai miscatoare sentimente ale omului, una dintre cele mai puternice si frumoase simtiri, de multe ori capabila sa miste si muntii din loc, ramane pentru om o traire de neinlocuit. Aceasta nu putea ramane fara o sarbatoare a sa, iar in cultura romaneasca poarta numele de  Dragobete, fiind insemnata de traditii vechi si semnificatii adanci.

Read More
Seteaza descrescator