Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Alegerea cadourilor pentru clienti sau parteneri de afaceri poate fi, de multe ori, o misiune aproape imposibila. Cadoul trebuie sa treaca de rigurozitatea colegilor si de filtrul tau personal, sa fie creativ si, daca se poate, util si bun de pastrat cel putin pana la urmatorul cadou. Ca sa nu te pierzi in abisul internetului plin de optiuni, am ales noi pentru tine cinci variante care cu siguranta vor urca in topul preferintelor.

Read More

31 octombrie. O zi cu sens diferit pentru fiecare cultura in parte sau poate pentru fiecare om in parte. De la ziua care anunta oficial trecerea in anotimpul rece, sfarsitul “jumatatii luminoase” a anului si inceputul “jumatatii intunecate”, pana la ziua in care cerurile se deschid si pe pamant se intorc spiritele rele. 

Read More

Provocarile de la birou pot sa apara sub multe forme, sedinte neprogramate, intalniri prelungite sau chiar cadouri nepotrivite. Nimeni nu vrea sa fie tinut minte ca persoana care cumpara cadouri la intamplare, fara sa tina cont de felul de a fi al sarbatoritului.

Read More

Una dintre cele mai cunoscute si vizitate locuri din Romania este Manastirea Curtea de Arges, situata in judetul Arges, la aproximativ 150 de kilometri de Bucuresti. Manastirea este asezata la capatul unei alei umbrite de tei batrani si te invita intr-o realitate rupta parca dintr-o alta lume, indemnandu-te la meditatie si relaxarea sufletului si a mintii.

Read More
Seteaza descrescator