Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Provocarile de la birou pot sa apara sub multe forme, sedinte neprogramate, intalniri prelungite sau chiar cadouri nepotrivite. Nimeni nu vrea sa fie tinut minte ca persoana care cumpara cadouri la intamplare, fara sa tina cont de felul de a fi al sarbatoritului.

Read More

Una dintre cele mai cunoscute si vizitate locuri din Romania este Manastirea Curtea de Arges, situata in judetul Arges, la aproximativ 150 de kilometri de Bucuresti. Manastirea este asezata la capatul unei alei umbrite de tei batrani si te invita intr-o realitate rupta parca dintr-o alta lume, indemnandu-te la meditatie si relaxarea sufletului si a mintii.

Read More

      Romania este o tara foarte frumoasa, cu o multime de locuri demne de vizitat. Desi nu se vorbeste despre ele, in Romania, pe langa bine cunoscutele castele Peles, Bran, Corvinilor, despre care am scris in articolele anterioare, exista o multime de alte castele, cu o istorie si o arhitectura impresionante. Haideti sa le descoperim impreuna in randurile ce urmeaza!

Read More

Castelul Corvinilor sau Castelul Huniazilor, asa cum mai este cunoscut in literatura de specialitate, este unul dintre monumentele emblematice ale Romaniei, care atrage anual un numar impresionant de vizitatori.

Read More
Seteaza descrescator