Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Cadourile primite pe neasteptate se transforma in cele mai frumoase amintiri. Așa ca, de Mos Nicole, te invitam la o provocare. Surprinde oamenii dragi, colegii, prietenii noi pe care ti i-ai facut anul acesta sau chiar strainii cu un cadou, oricat de mic ar fi. Pentru ca, inainte de a oferi un cadou te folosesti de puterea gestului, o putere care starneste zambete, trezeste emotii si uneste oamenii. Iata zece recomandari de cadouri diferite, pe care le poti oferi de Mos Nicolae.

Read More

Alegerea cadourilor pentru clienti sau parteneri de afaceri poate fi, de multe ori, o misiune aproape imposibila. Cadoul trebuie sa treaca de rigurozitatea colegilor si de filtrul tau personal, sa fie creativ si, daca se poate, util si bun de pastrat cel putin pana la urmatorul cadou. Ca sa nu te pierzi in abisul internetului plin de optiuni, am ales noi pentru tine cinci variante care cu siguranta vor urca in topul preferintelor.

Read More

31 octombrie. O zi cu sens diferit pentru fiecare cultura in parte sau poate pentru fiecare om in parte. De la ziua care anunta oficial trecerea in anotimpul rece, sfarsitul “jumatatii luminoase” a anului si inceputul “jumatatii intunecate”, pana la ziua in care cerurile se deschid si pe pamant se intorc spiritele rele. 

Read More

Provocarile de la birou pot sa apara sub multe forme, sedinte neprogramate, intalniri prelungite sau chiar cadouri nepotrivite. Nimeni nu vrea sa fie tinut minte ca persoana care cumpara cadouri la intamplare, fara sa tina cont de felul de a fi al sarbatoritului.

Read More
Seteaza descrescator