Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Fie ca esti turist, fie ca locuiesti in capitala de o viata, probabil ai deja un top al locurilor cunoscute din Bucuresti, pe care trebuie sa le vizitezi. Sunt acele locuri pe care le gasesti in toate articolele cu recomandari, in toate ghidurile turistice, dar te-ai intrebat vreodata cate alte locuri interesante ascunde Bucurestiul, pe care aproape nimeni nu le cunoaste? Ei bine, noi va prezentam astazi 5 locuri necunoscute din Bucuresti, dar care au in spate o istorie ce merita sa ajunga in atentia publicului.

Read More

Romania este o tara frumoasa, nedescoperita inca de multi dintre noi. Romania ascunde felurite forme de relief, locuri minunate si oameni exceptionali. Haideti sa descoperim in cele ce urmeaza cateva curiozitati despre tara noastra.

Read More

Mediul inconjurator este foarte important si o stim cu totii, dar, din pacate, nu ii acordam atentia cuvenita si, voluntar sau involuntar, ii facem rau in mod constant. Din acest motiv, noi, echipa Art&Craft, am decis sa ne alaturam initiativelor de a proteja mediul inconjurator si de a promova sacosele din material textil, incurajand populatia sa le foloseasca in detrimentul pungilor de plastic.

Read More

In folclor,  oamenii au acordat o mare importanta superstitiilor, traditiilor si legendelor stravechi, unele dintre acestea fiind respectate si puse in aplicare chiar si astazi, ca de exemplu asocierea unei pietre pretioase sau semipretioase cu fiecare luna din an. Aceasta traditie este in directa legatura si cu astrologia, sustinandu-se ca piatra corespunzatoare unei luni reprezinta intocmai talismanul norocos al persoanei nascute in acea perioada.

Read More
Seteaza descrescator