Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Cu ingrijorare vedem cum, azi 27 martie 2020, din 1292 de teste pozitive de COVID 19, peste 150 sunt din sistemul medical. Cum le putem arata sustinerea? Suntem intr-o criza nu numai de sanatate, dar e o criza in capacitatea de a raspunde, suntem sufocati de frustarea de a nu avea solutii.

Read More

Dragii nostri, dorim sa fim cat mai aproape de cei care azi sunt categoria cu grad de risc maxim de infectare cu noul virus COVID 19, bunicii nostri. Nu putem sa le fim aproape, dupa cum stim, recomandarea de pastrare a distantarii sociale, se aplica mai ales in interactiunile cu cei de varsta a treia.

Read More

Vizitat in numar mare deopotriva de turistii straini, dar si de locuitorii tarii noastre, Palatul Parlamentului este una dintre cele mai cunoscute edificii din Romania si din lume.

Read More

Ne apropiem cu pasi repezi de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, o ocazie tocmai buna pentru a le multumi tuturor femeilor importante din viata noastra, indiferent ca vorbim de mama, sotie, fiica, sora, bunica sau o prietena. Si cum altfel le-am putea multumi mai bine si mai frumos daca nu oferindu-le un cadou de inspiratie romaneasca, un cadou ce le va starni zambete si le va trezi emotii?  

Read More
Seteaza descrescator