Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Cu totii ne amintim de prajiturile copilariei si ravnim la ele atunci cand avem pofta de ceva dulce. Prajiturile precum negresele, cornuletele umplute, Alba ca Zapada sau nucile umplute erau preferatele noastre si ne bucuram nespus de mult atunci cand mama avea timp si ne prepara aceste minunatii de prajituri.

Read More

Odata ajuns in Horezu, nu ai cum sa nu fii fermecat si atras de magia culorilor si de multitudinea vaselor de ceramica, care mai de care mai frumos decorate. Stilul ceramicii populare hurezene continua sa exercite un viu interes in randul iubitorilor ei, prin procedeele specifice pe care il exprima, prin acumularile traditionale, dar si prin inovatiile de continut, de functii si de sens. 

Read More

In traditia populara,  ziua de 24 iunie este cunoscuta sub denumirea de Sanziene. Aceasta zi este un prilej de a sarbatori soarele si muncile agricole specifice verii.  Tot in aceasta zi, sarbatorim si unul dintre elementele cele mai reprezentative pentru traditia populara: IA

Read More

Vladut este micul conte, urmas al temutului  si legendarului Conte Dracula. Desi urmas al unor vampiri recunoscuti, el nu se aseamana cu nimic din ce ati cunoscut pana acum. Vladut este un vampiras cu totul si cu totul deosebit. Vladut nu isi neaga trecutul, el este mandru de originea sa nobila si celebra. Pastreaza caracteristicile familiei si resursele financiare, insa traieste in zilele noastre. Iata, in cele ce urmeaza, povestea lui.

Read More
Seteaza descrescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2