Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Pastele reprezinta una dintre cele ma importante sarbatori crestine, in Romania, comemorand Invierea lui Iisus Hristos, care a avut loc in a treia zi dupa rastignire. Iar, etimologic vorbind, cuvantul „Paste” provine din  latina (pascha) si inseamna pasiune, suferinta (in greaca πάσχω (páscho – sufar), marcand, astfel, sentimentele provocate de jertfa Mantuitorului.

Read More

      Sarbatorile Pascale se apropie asa ca echipa noastra de la Art & Craft a creat, pentru partenerii vostri de business, cateva pachete corporate cu produse traditionale romanesti si obiecte unicate, lucrate manual, care surprind o parte din energia si frumusetea Romaniei. Cu aceste idei de cadouri iti vei surprinde partenerii, colaboratorii sau angajatii si sunt perfecte pentru a-ti arata recunostinta fata de acestia.

Read More

Primavara este anotimpul care revitalizeaza atat natura, cat si starea de spirit a oamenilor. Inflorirea copacilor, verdele care imbraca toate locurile, chiar si orasele, si prospetimea aerului invaluit de mireasma florilor, acestea sunt senzatiile care aduc un plus de energie oricui.  Si pentru a te bucura cum se cuvine de frumusetile naturii, in prag de primavara, noi, la Art & Craft, va recomandam cateva locuri din Romania, numai bune de vizitat in anotimpul infloritor.

Read More

Intotdeauna timpul a dictat viata satului, fiind un factor  decisiv in organizarea treburilor din jurul casei si a lucrarii pamantului, dar si a formarii obiceiurilor si traditiilor din cultura populara. Astfel, cronosul capata caracteristici fantastice si creeaza, in spatiul satului romanesc, o serie de practici, de credinte si superstitii pentru fiecare unitate de masura a sa.

Read More
Seteaza descrescator