Accepta si continua

 • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

In folclor,  oamenii au acordat o mare importanta superstitiilor, traditiilor si legendelor stravechi, unele dintre acestea fiind respectate si puse in aplicare chiar si astazi, ca de exemplu asocierea unei pietre pretioase sau semipretioase cu fiecare luna din an. Aceasta traditie este in directa legatura si cu astrologia, sustinandu-se ca piatra corespunzatoare unei luni reprezinta intocmai talismanul norocos al persoanei nascute in acea perioada.

Read More

Cea de-a patra luna a anului, care aduce soare si culoare, isi are originea din limba latina (Aprilis), provenind din cuvantul latinesc aperio, care inseamna a deschide, iar motivele sunt destul de evidente, deoarece infloresc si inverzesc copacii, se deschide sezonul gradinaritului si al agriculturii, iar toate vietuitoarele si insectele ies la iveala pentru a se bucura de soare.

Read More

Pastele reprezinta una dintre cele ma importante sarbatori crestine, in Romania, comemorand Invierea lui Iisus Hristos, care a avut loc in a treia zi dupa rastignire. Iar, etimologic vorbind, cuvantul „Paste” provine din  latina (pascha) si inseamna pasiune, suferinta (in greaca πάσχω (páscho – sufar), marcand, astfel, sentimentele provocate de jertfa Mantuitorului.

Read More

      Sarbatorile Pascale se apropie asa ca echipa noastra de la Art & Craft a creat, pentru partenerii vostri de business, cateva pachete corporate cu produse traditionale romanesti si obiecte unicate, lucrate manual, care surprind o parte din energia si frumusetea Romaniei. Cu aceste idei de cadouri iti vei surprinde partenerii, colaboratorii sau angajatii si sunt perfecte pentru a-ti arata recunostinta fata de acestia.

Read More
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5