Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Arcul de Triumf, situat in zona de Nord a Bucurestiului, pe soseaua Kiseleff, este un simbol al Marii Uniri, insa povestea ridicarii Arcului de Triumf este una complexa. Pana la varianta actuala a Arcului de Triumf au mai fost ridicate 5 edificii asemanatoare, pentru diferite evenimente, precum: Revolutia de la 1848, Unirea Principatelor Romane din 1859, obtinerea Independentei de Stat din 1878, jubileul celor 40 de ani de domnie ai regelui Carol I in 1906 si Marea Unire de la 1918, precum si revenirea familiei regale din exilul de la Iasi.

Read More

Fie ca esti turist, fie ca locuiesti in capitala de o viata, probabil ai deja un top al locurilor cunoscute din Bucuresti, pe care trebuie sa le vizitezi. Sunt acele locuri pe care le gasesti in toate articolele cu recomandari, in toate ghidurile turistice, dar te-ai intrebat vreodata cate alte locuri interesante ascunde Bucurestiul, pe care aproape nimeni nu le cunoaste? Ei bine, noi va prezentam astazi 5 locuri necunoscute din Bucuresti, dar care au in spate o istorie ce merita sa ajunga in atentia publicului.

Read More

Romania este o tara frumoasa, nedescoperita inca de multi dintre noi. Romania ascunde felurite forme de relief, locuri minunate si oameni exceptionali. Haideti sa descoperim in cele ce urmeaza cateva curiozitati despre tara noastra.

Read More

Mediul inconjurator este foarte important si o stim cu totii, dar, din pacate, nu ii acordam atentia cuvenita si, voluntar sau involuntar, ii facem rau in mod constant. Din acest motiv, noi, echipa Art&Craft, am decis sa ne alaturam initiativelor de a proteja mediul inconjurator si de a promova sacosele din material textil, incurajand populatia sa le foloseasca in detrimentul pungilor de plastic.

Read More
Seteaza descrescator