Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Una dintre cele mai cunoscute si vizitate locuri din Romania este Manastirea Curtea de Arges, situata in judetul Arges, la aproximativ 150 de kilometri de Bucuresti. Manastirea este asezata la capatul unei alei umbrite de tei batrani si te invita intr-o realitate rupta parca dintr-o alta lume, indemnandu-te la meditatie si relaxarea sufletului si a mintii.

Read More

      Romania este o tara foarte frumoasa, cu o multime de locuri demne de vizitat. Desi nu se vorbeste despre ele, in Romania, pe langa bine cunoscutele castele Peles, Bran, Corvinilor, despre care am scris in articolele anterioare, exista o multime de alte castele, cu o istorie si o arhitectura impresionante. Haideti sa le descoperim impreuna in randurile ce urmeaza!

Read More

Castelul Corvinilor sau Castelul Huniazilor, asa cum mai este cunoscut in literatura de specialitate, este unul dintre monumentele emblematice ale Romaniei, care atrage anual un numar impresionant de vizitatori.

Read More

Arcul de Triumf, situat in zona de Nord a Bucurestiului, pe soseaua Kiseleff, este un simbol al Marii Uniri, insa povestea ridicarii Arcului de Triumf este una complexa. Pana la varianta actuala a Arcului de Triumf au mai fost ridicate 5 edificii asemanatoare, pentru diferite evenimente, precum: Revolutia de la 1848, Unirea Principatelor Romane din 1859, obtinerea Independentei de Stat din 1878, jubileul celor 40 de ani de domnie ai regelui Carol I in 1906 si Marea Unire de la 1918, precum si revenirea familiei regale din exilul de la Iasi.

Read More
Seteaza descrescator