Accepta si continua

 • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mediul inconjurator este foarte important si o stim cu totii, dar, din pacate, nu ii acordam atentia cuvenita si, voluntar sau involuntar, ii facem rau in mod constant. Din acest motiv, noi, echipa Art&Craft, am decis sa ne alaturam initiativelor de a proteja mediul inconjurator si de a promova sacosele din material textil, incurajand populatia sa le foloseasca in detrimentul pungilor de plastic.

Read More

In folclor,  oamenii au acordat o mare importanta superstitiilor, traditiilor si legendelor stravechi, unele dintre acestea fiind respectate si puse in aplicare chiar si astazi, ca de exemplu asocierea unei pietre pretioase sau semipretioase cu fiecare luna din an. Aceasta traditie este in directa legatura si cu astrologia, sustinandu-se ca piatra corespunzatoare unei luni reprezinta intocmai talismanul norocos al persoanei nascute in acea perioada.

Read More

Cea de-a patra luna a anului, care aduce soare si culoare, isi are originea din limba latina (Aprilis), provenind din cuvantul latinesc aperio, care inseamna a deschide, iar motivele sunt destul de evidente, deoarece infloresc si inverzesc copacii, se deschide sezonul gradinaritului si al agriculturii, iar toate vietuitoarele si insectele ies la iveala pentru a se bucura de soare.

Read More

Pastele reprezinta una dintre cele ma importante sarbatori crestine, in Romania, comemorand Invierea lui Iisus Hristos, care a avut loc in a treia zi dupa rastignire. Iar, etimologic vorbind, cuvantul „Paste” provine din  latina (pascha) si inseamna pasiune, suferinta (in greaca πάσχω (páscho – sufar), marcand, astfel, sentimentele provocate de jertfa Mantuitorului.

Read More
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5