• Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Primavara este al doilea anotimp din calendar si, poate, cel mai asteptat fiind cel care marcheaza momentul in care caldura revine, iar natura trece printr-o explozie de culori si miresme.

Read More

Dragostea – una dintre cele mai miscatoare sentimente ale omului, una dintre cele mai puternice si frumoase simtiri, de multe ori capabila sa miste si muntii din loc, ramane pentru om o traire de neinlocuit. Aceasta nu putea ramane fara o sarbatoare a sa, iar in cultura romaneasca poarta numele de  Dragobete, fiind insemnata de traditii vechi si semnificatii adanci.

Read More

Te-ai gandit vreodata cum poti integra obiecte artizanale sau vase de lut traditionale, in stilul casei tale, creand un design deosebit? Cum poti readuce franturi din amintirile copilariei tale, chiar in casa ta? Daca anul acesta vrei sa improspatezi imaginea caminului tau si sa schimbi stilul camerelor, noi iti propunem cateva idei de folosire a obiectelor traditionale in decorul casei si modalitati de aranjare a mesei pentru diferite ocazii, folosind vase de lut originare din diferite parti ale Romaniei. 

Read More

Intotdeauna este binevenita o vacanta, fie ca ne dorim relaxare, liniste sau sa descoperim locuri noi, dar mai mereu ne lovim de intrebarea „unde mergem?”. Desi avem o intreaga tara la dispozitie, cu siguranta nu am explorat-o nici pe jumatate. 

Read More
Seteaza descrescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5