Accepta si continua

  • Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Separati, dar uniti, echipa Art&Craft este alaturi de cei la nevoie prin intermedierea Casei de Ajutor Reciproc nr.3 “Infratirea”.

Read More

   Pentru oricare dintre noi, martie 2020 a venit ca o tornada peste planurile facute in decembrie. Ne gasim, cu totii, in fata unei schimbari majore a modului in care ne organizam fiecare zi si a unor probleme care nu fusesera in nici-un fel de interes pana acum. Insa, puterea de adaptare a omului este infinita, si putem sa intram cu speranta si planuri noi in luna aprilie.

Read More

Cu ingrijorare vedem cum, azi 27 martie 2020, din 1292 de teste pozitive de COVID 19, peste 150 sunt din sistemul medical. Cum le putem arata sustinerea? Suntem intr-o criza nu numai de sanatate, dar e o criza in capacitatea de a raspunde, suntem sufocati de frustarea de a nu avea solutii.

Read More

Dragii nostri, dorim sa fim cat mai aproape de cei care azi sunt categoria cu grad de risc maxim de infectare cu noul virus COVID 19, bunicii nostri. Nu putem sa le fim aproape, dupa cum stim, recomandarea de pastrare a distantarii sociale, se aplica mai ales in interactiunile cu cei de varsta a treia.

Read More
Seteaza descrescator