Informare pentru siguranta calatorilor

Incercam sa venim in ajutorul tuturor pasagerilor si turistilor romani si straini cu listele care contin clasificarea tarilor si teritoriilor in functie de rata de incidenta cumulata.

Astfel, facem si noi publica Hotararea nr. 68 din 09.09.2021 pentru a te putea informa mai usor despre locurile unde doresti sa calatoresti.

Te rugam sa mentii legatura si cu compania aeriana la care ai facut rezervarile pentru a fi la current cu toate modificarile care apar pe parcurs.

In toate magazinele noastre Art&Craft, Souvenir si Delicious din zona Duty Free se respecta toate regulile in conformitate cu legea starii de alerta adoptata din cauza pandemiei SARS-Cov-2 / Covid-19.

Te informam ca toate produsele comercializate in magazinele noastre sunt verificate si depozitate conform reglementarilor legale pentru a diminua cat mai mult transmiterea virusului. In continuare poti achizitiona produsele noastre din toate categoriile – alimente, ceramica traditionala, suveniruri din lemn sau metal, magneti, imbracaminte traditionala – in conditii de maxima siguranta.

Consultantii nostri iti vor sta la dispozitie cu orice informatie de care ai nevoie despre produsele noastre si despre modalitatile de achizitionare.

Te rugam sa respecti regulile impuse la nivel national si international pentru o buna desfasurare a activitatii noastre si pentru ca tu sa ai o experienta cat mai placuta in magazinele noastre.

Iti uram zbor lin si calatorie placuta!

Pentru mai multe detalii va recomandam https://reopen.europa.eu/en/

New Look – New School
Mestesug si papusi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu
Close

Cosul Meu

Close

Lista de dorinte

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories