Povestea Once Upon a Time in Romania

A fost odata in Romania… la ce te gandesti cand citesti cuvintele astea? Daca ai crescut in Romania, mai ales intr-o zona cu traditii si obiceiuri greu de lasat in urma, unde timpul pare ca a stat in loc, atunci vei raspunde, cel mai probabil, ca te gandesti la copilarie. Si e firesc sa fie asa.

Realitatea e ca suntem mai ancorati in copilarie decat ne imaginam. Poate nu vorbim despre asta foarte des, poate suntem distrasi de o multime de griji, insa, cand vine vorba de depanat amintiri din copilarie… realizam ce sentimente unice ne incearca.

Acolo se ascund cele mai calde imbratisari, cele mai bune prajituri, cele mai frumoase momente de bucurie.

Daca si copilaria ta a aratat ca in cartile cu povesti si ai vrea sa dai timpul inapoi macar pentru o zi, iti uram bun venit in clubul nostalgicilor. Nu, bineinteles ca nu esti singurul! Iar pentru a pastra vie bucuria de copil, am adus in secolul digital colectia “Once Upon a Time in Romania”, care isi propune sa umple dorul si sa construiasca o punte intre copil si adult, prin contopirea trecutului cu prezentului.

Cu ilustratii inspirate din lucrarile mesterului Domokos, aduse in zilele noastre de ilustratoarea Andreea Olteanu, cadourile Once Upon a Time in Romania sunt create pentru a bucura atat copiii, dar si adultii, oferind celor mici o intalnire cu traditia si cu nemuritorul basm, prin seria de cadouri pentru copii. Cadourile amintesc de traditii si ofera o perspectiva diferita asupra a tot ce inseamna magia copilariei, chiar si in secolul vitezei.

Oricand esti in cautare de idei de cadouri, indreapta-te catre poveste. Orice isi are inspiratia in poveste va dainui. Poate fi vorba despre cani personalizate, care sa iti aminteasca de personajele tale preferate din copilarie, sau poate fi o agenda – in care sa iti notezi cele mai dragi ganduri sau amintiri. Indiferent de alegere, intre momentul prezent si cele mai frumoase amintiri din copilarie se afla, de cele mai multe ori, doar un obiect drag. Unul care sa iti ofere sentimentul ca mai exista bucurii pe care timpul nu ni le poate lua. Nu in totalitate.

Nu e, oare, acesta un motiv in plus pentru a ne preocupa mai mult sa le facem copiilor cunostinta cu traditia, cu personajele autohtone, inca ratacite prin basmele peste care s-a asternut praful? Copilaria e o calatorie mult prea scurta… pentru a fi facuta in graba. Hai sa o parcurgem cu un ghiozdan plin, din care, peste ani, sa putem scoate cate o poveste, o amintire cu Ileana Cosanzeana, o farama de candoare, emotii si sentimentul ca am cunoscut magia.

Povestea lui Vladut
Ia traditionala romaneasca – o poveste nemuritoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Navigation
Close

Cos

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

Comenzi
Adresa: Str. Ardealului Nr. 9A, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0730 711 728


Secretariat

Email: office@artandcraft.ro
Telefon: 0745 634 164

Achizitii
Telefon: 0746 275 777
 
Receptie marfa
Telefon: 0745 145 012
 
Depozit
Telefon: 0747 178 665