Povestea lui Vladut

Vladut este un mic vampir, urmas al temutului si legendarului Conte Dracula. Desi urmas al unor vampiri recunoscuti, el nu se aseamana cu nimic si nimeni din ce ati cunoscut pana acum. Vladut este un vampiras cu totul si cu totul deosebit. Nu isi neaga trecutul ci este chiar mandru de originea sa nobila si celebra. Iata, in cele ce urmeaza, povestea lui:

Vladut este un vampiras educat la scolile cele mai inalte, lucru care nu a trecut pe langa el fara sa isi lase adanc amprenta. Descoperind gustul dulciurilor, el si-a pierdut complet apetitul pentru sange. In plus, fiind un vampiras modern si adaptat zilelor noastre, el nu mai aproba practicile violente ale stramosilor sai. Acum dulciurile il ajuta sa isi stapaneasca vechile porniri – mai ales ca dintii si coltisorii lui, care sunt la fel ca ai unui vampir autentic, nu se strica din cauza lor. Astfel isi dedica tot timpul sau cautarii de lucruri senzationale si de dulciuri deosebite pentru a le recomanda si darui tuturor prietenilor.

Nu cunoastem cu exactitate varsta vampirasului nostru. Se presupune ca ar avea 10 – 12 ani si se stie cu siguranta ca nu creste niciodata. Nu avem insa informatii despre evenimentul care l-a facut sa ramana la aceasta varsta. Sa fie oare vreo magie facuta de Contele Dracula sau doar una dintre puterile lui speciale? Cert este ca Vladut cunoaste beneficiile lumii moderne, inclusiv mijloacele de comunicare si socializare. Nu traieste intr-un castel daramat si neprimitor. Dimpotriva, poseda un castel renovat dupa ultimele standarde si cu ultimele dotari.

Ce-i drept, are unele elemente diferite de ceea ce ne-am astepta si este si logic sa fie asa cu un personaj atat de special! De exemplu, nu are ferestre, dar foloseste o lumina artificiala care il ajuta sa duca o viata absolut normala (se pare ca lumina soarelui nu ii face prea bine). Si printre lucrurile senzatioanale si inedite pe care mai stie sa le faca, Vladut stie sa se transforme in liliac… dar unul simpatic!

Poti gasi dulciurile preferate ale lui Vladut, precum si alte obiecte cu numele lui aici.

Simboluri ale ceramicii de Horezu – Cocosul
Povestea Once Upon a Time in Romania
Navigation
Close

Cos

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

Comenzi
Adresa: Str. Ardealului Nr. 9A, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0730 711 728


Secretariat

Email: office@artandcraft.ro
Telefon: 0745 634 164

Achizitii
Telefon: 0746 275 777
 
Receptie marfa
Telefon: 0745 145 012
 
Depozit
Telefon: 0747 178 665