comenzi@artandcraft.ro

+40730 71 17 28

8, Intrarea Narciselor, Otopeni 075100

ArtandCraft
Ie simpla cu motive florale
  • Ie simpla cu motive florale

Ie simpla cu motive florale

160,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Cod unic produs : AARTTXIIART01-2


  • Realizata manual

  • Poate fi integrata in tinute de zi, casual sau elegante

  • Culori vesele si material usor, perfect pentru zilele calduroase

Comanda telefonic: 0730 71 17 28
Program: Luni – Vineri:  9:00 - 17:30

Detalii

Ia din imagine nu face parte din categoria iilor care se purtau pe vremuri în zilele de sărbătoare sau la ocazii speciale, acestea fiind extrem de încărcate de broderii cât mai complexe și colorate, ci mai degrabă din categoria iilor de zi cu zi, care erau mai simple și cu broderii nu atât de încărcate. Ia simplă cu motive florale din imagine îmbină foarte bine nuanțele de maro cu auriu, care dau iei un aspect echilibrat și armonios din punct de vedere al cromaticii.

Broderia nu este una continuă, ci se compune din mai multe elemente amplasate simetric atât la nivelul pieptului, cât și al mânecilor. Nasturii aurii de la baza gâtului reprezintă acel detaliu subtil care dă un plus de farmec acestei ii simple. Realizată de meșteri populari iscusiți, lucrată manual cu multă migală, această ie simplă cu motive florale ar trebui să se regăsească la loc de cinste în dressingul oricărei femei care admiră tradițiile românești autohtone. Ea poate fi integrată foarte bine în cazul ținutelor de zi, casual sau elegante.

Această ie simplă cu motive florale este una 100% autentică și poate constitui cadoul perfect pentru o femeie care îndrăgește tradițiile românești. 

Dimensiuni:

Guler: 19 cm
Lungime Maneci: 50 cm
Lungime ie: 60 cm
Latime ie: 43.5 cm
Diametru manseta: 10.5 cm

 Ia este facuta manual astfel incat pot aparea diferente a dimensiunilor de 2-3 cm.