comenzi@artandcraft.ro

+40730 71 17 28

8, Intrarea Narciselor, Otopeni 075100

ArtandCraft
Ie simpla cu motive florale
  • Ie simpla cu motive florale

Ie simpla cu modele geometrice

160,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Cod unic produs : AARTTXIIART01-1


  • Realizata manual

  • Combinatia perfecta intre traditional si moder

  • Material usor, perfect pentru zilele de vara

Comanda telefonic: 0730 71 17 28
Program: Luni – Vineri:  9:00 - 17:30

Detalii

Dacă îți dorești o ie simplă, care poate fi purtată la fel de bine atât într-o ținută casual, cât și într-o ținută elegantă, atunci ia cu motive geometrice din imagine este perfectă! Lucrată manual cu multă migală de meșterii populari, păstrând elementele tradiționale și integrând subtil câteva elemente moderne cum ar fi nasturii îmbrăcați de la baza gâtului, această ie simplă cu modele geometrice nu ar trebui să lipsească din garderoba ta dacă vrei să fii la modă anul acesta.

Orice ie este spectaculoasă în felul ei, iar această ie ne surprinde chiar prin simplitatea detaliilor sale pe care le regăsim pe pieptul iei și pe umeri sub forma unor broderii cu motive geometrice minimaliste, dar de mare efect.

Această ie cu modele geometrice este una autentică, cusută manual de către meșterii populari, încărcată cu o valoare sentimentală dată de istoria și de tradițiile aflate în spatele acestui model. Indiferent dacă o achiziționezi pentru tine sau pentru o persoană dragă, cu siguranță va face furori și va fi foarte apreciată. 

Dimensiuni:

Guler: 20.5
Lungime Maneci: 45.5 cm
Lungime ie: 61.5 cm
Latime ie: 39 cm
Diametru manseta: 10 cm

 Ia este facuta manual astfel incat pot aparea diferente a dimensiunilor de 2-3 cm.