• Romana
0

0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Mai multe poze

Farfurie din ceramica de Corund - model multicolor diametru 24 cm

Fii primul care evalueaza acest produs.

Descriere pe scurt


  • Culori vibrante

  • Realizata manual

  • Ceamica traditionala de Corund

  • Diametru 24 cm

Disponibilitate: In stoc

99,00 Lei

Descriere

Detalii

Farfuriile din ceramică de Corund sunt cunoscute pentru frumusețea lor și pentru migala cu care sunt realizate de către meșterii populari. Farfuria din ceramică de Corund din imagine impresionează prin cromatica sa multicoloră și prin detaliile de la nivelul modelului floral și geometric. Se observă că s-a ales cobaltul ca și culoare predominantă, această nuanță de albastru fiind combinată armonios cu nuanțe de galben, roșu și verde. Fiecare detaliu, oricât de mic este, a fost conturat cu o dungă subțire de negru care de fapt scoate și mai mult în evidență cromatica farfuriei.

Farfuria din ceramică de Corund cu model multicolor a fost realizată cu multă migală de către meșterii populari iscusiți din zona Harghitei. Farfuria a fost pictată manual, iar frumusețea ei constă chiar în micile imperfecțiuni rezultate în urma tremurăturilor mâinilor, care de fapt îi dau un plus de farmec și autenticitate și o valoare sentimentală unică.

Execuția unei astfel de farfurii poate dura zile întregi, iar acest lucru nu face decât să ne determine să prețuim mult mai mult obiectele de artă populară realizate de mâinile muncite ale meșterilor populari. Această farfurie din ceramică de Corund este o dovadă a pasiunii și a tradițiilor care nu s-au stins odată cu trecerea timpului. În plus, farfuria are semnătura meșterului popular și anul în care a fost realizată.

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Farfurie din ceramica de Corund - model multicolor diametru 24 cm

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.